11 november 2010

Bagagevervoer

De boot is aan…. U heeft al een glimp van ons mooie eiland opgevangen en zet uw eerste voetstappen op Vlielandse bodem. Dan rijst meteen de vraag: HOE krijg ik al mijn koffers en tassen naar ons vakantieadres? En dat is heel gemakkelijk.

Bij aankomst op Vlieland staan de vervoerders van Wietze de Boer met grote bagagewagens klaar om uw bagage naar uw vakantiebestemming te brengen. Onze wagens zijn voorzien van borden waar de verschillende vakantiebestemmingen op staan.

U loopt naar de betreffende wagen en vertelt ons waar uw bagage naartoe moet en wij brengen alles naar het juiste adres.

Wilt u dat de bagage aan het eind van de vakantie ook weer naar de boot wordt gebracht, dan kunt u dat bij onze fietsenverhuur Jan van Vlieland reserveren. Deze bevindt zich direct bij aankomst tegenover de boot.

Mocht u nog niet weten wanneer u weer vertrekt dan kan dit ook later. Dit kan tot uiterlijk twee dagen voor vertrek worden afgesproken.

Wij zetten alle bagage weer in de karren van Rederij Doeksen. In Harlingen kunt u de bagage eruit halen. Lees ook onze meest gestelde vragen.

Voor camping Stortemelk geldt een andere werkwijze. (Zie waar bezorgen wij)

Betalen

Wij vragen u vriendelijk het vervoer, direct na het afgeven van uw bagage, af te rekenen bij onze fietsverhuur Jan van Vlieland. Deze bevindt zich direct bij aankomst tegenover de boot.

Voor camping Stortemelk geldt een andere werkwijze. Zie waar bezorgen wij.

Waar bezorgen wij?

Campings

Lange Paal

Kampeerders die op camping Lange Paal gaan kamperen vinden hun bagage die ze bij de boot aan ons afgegeven hebben, terug onder het afdak bij de receptie, tenzij ze al weten waar ze gaan staan. Dan zetten we de bagage voor u op de plek (nr.) Als de vakantie ten einde is en de bagage moet weer terug naar de boot, dan kunt u een formulier invullen of het mondeling aan ons melden. Wij zorgen dat het op de boot komt en in Harlingen kunt u uw spullen weer terugvinden. Bagagevervoer op camping Lange Paal gebeurt met de auto of trekker met wagen.

Stortemelk

Gaat u kamperen op Stortemelk met uw eigen tent, dan komt alle bagage op een wagen. Eenmaal op de camping kunt u zelf uw bagage eruit zoeken of het naar uw kampeerplaats laten brengen. Verblijft u in een huurtent of tenthuisje, geef dan de naam van het tenthuis of het nummer van de tent aan ons door, dan komen we bij u langsrijden zodat u zelf de bagage van de wagen kunt halen. Bagage die aan het eind van de vakantie weer terug naar de boot moet, wordt ’s morgens tussen 8.30 u. en 9.30 u. opgehaald. Vertrekt u ’s middags, dan rijden we tussen 14.00 u. en 15.00 u. rond. Ook u vindt alle spullen weer terug in Harlingen.

Hotels, appartementen en groepsverblijven

Verscheidene hotels en appartementencomplexen hebben de bagagevervoer in hun servicepakket zitten. Verblijft u in één van deze accommodaties dan bezorgen wij de bagage gratis. Ophalen gebeurt automatisch, info daarover bij het betreffende hotel/complex.
AccommodatieGratisSpeciaal tarief
Hotel de Kluut
Hotel en appartementen Vlieduyn
Appartementen Eureka
B & B Torenzicht
Hotelletje De Veerman
Hotel Zeezicht
Hotel Bruin
Appartementenverhuur Zevenster
Groepsverblijf Twest Endt
Groepsverblijf de Vliehorst
Hotel Golfzang

Huisjes Duin en Dorp

Verblijft u in een vakantiehuisje, dan geeft u ons de naam van dat huisje. Wilt u dat de bagage aan het eind van de vakantie ook weer naar de boot gebracht wordt, dan kunt u dat bij aflevering bespreken of een formulier hiervoor invullen. Wij zetten alle bagage in de karren van Rederij Doeksen, en in Harlingen kunt u de bagage er uit halen.